Zoek je een recensent voor een boek?

Lezen is wel mijn grootste hobby, meestal zijn dat thrillers, maar ook fantasy (en dan het liefst van die series met pillen van minimaal 700 blz per boek) en af en toe een chicklit, YA of lichte literatuur.
Omdat ik van lezen hou, vind ik het ook leuk om recensies te schrijven over wat ik lees.

Af en toe krijg ik wel eens boeken (vooruitleesexemplaren) of epubs van schrijvers of uitgeverijen om mijn mening over dat boek te geven.
Soms zijn dat ook uitstapjes naar boeken van een ander genre, maar die afwisseling maakt het leuk.
Ik lees nu veel, maar heb in de loop der jaren natuurlijk ontiegelijk veel boeken gelezen, van vele heb ik helaas nooit een recensie geschreven, daar ben ik pas in 2013 voorzichtig mee begonnen.

Zoek jij of je uitgeverij nog een onafhankelijke recensent voor een boek?
Of zoek je een testlezer voor een (ruw) manuscript? (uiteraard publiceer ik de recensie dan niet voor je boek is uitgegeven)
Stuur mij rustig een berichtje.

Oja, ik lees GEEN erotische verhalen, erotische thrillers of zoetsappige (dokters)romannetjes. Deze belanden direct in de (electronische) prullenmand.

Advertenties

3 thoughts on “Zoek je een recensent voor een boek?

  1. Hey Alexandra, ik wens je veel succes met je blog.
    Nog een ander ding: je hebt een exemplaar van Bangkok Confidential gewonnen bij Boeklovers. Kan je mij je gegevens mailen via boeklovers@….

  2. Hallo Alexandra, Ben jij degene die mijn spannende misdaadroman (thriller) wil recenseren?
    Mijn boek draagt de titel HOOG SPEL. (uitgever Freemusketiers) De lezers binnen mijn beperkte kring vonden het een spannend boek van begin tot eind. Graag stuur ik je mijn boek toe of het manuscript per mail. Meer informatie over mij vind je op mijn website,
    http://www.boekenplaag.nl. Ik verneem graag van je. En overigens veel succes met je blog. Met vriendelijke groet Henk van Veen.

Reacties zijn gesloten.