Sinaas-chocolade-snippers

Nog niet aan te gekomen om dit t emaken, maar het ziet er zo lekker en niet moeilijk te maken uit, dus dat zal vast wel een keer gebeuren.

 

sinaassnippers

 

Sinaasappel goed afboenen. Boven en onderkant er af snijden.

Ruim schillen en schil in dunne reepjes snijden.

Sinaasappelreepjes met water en suiker in een pan doen en aan de kook brengen.

Even flink laten pruttelen, hoelang weet ik dus echt nog niet, maar dat ga ik uitzoeken.

Af laten koelen en uitdruipen op een taartrooster.

Op een bord met suiker mengen, zodat de sinaassnippers goed bedekt zijn met suiker.

In een pannetje au-bain-marie choclade smelten, evt. met een klein beetje boter (?)

Sinaasappelsnippers aan 1 puntje vasthouden en rustig in de warme chocolade dompelen. Goed uit laten druipen en laten drogen op het taartrooster.

 

In beide gevallen, een bord of bakpapier onder het taartrooster leggen, anders heb je heel wat meer schoonmaakwerk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s